Căsătoriți de peste 60 de ani, un cuplu a luat o supradoză pentru a muri împreună. Ce a urmat

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
cuplu
iStock

Doi bătrâni din Marea Britanie care erau căsătoriți de peste 60 de ani au decis să moară împreună și au luat o supradoză de morfină, însă sfârșitul nu a fost cel pe care ei doi îl plănuiseră înainte de a recurge la acest gest.

Robert Thorne, în vârstă de 85 de ani, și soția sa, Pamela, în vârstă de 83 de ani, aveau probleme grave de sănătate și au decis să ia o supradoză de morfină împreună, în speranța că vor muri împreună.

Robert, care suferea de cancer în fază terminală, a murit în urma supradozei, însă soția sa de peste 60 de ani, care suferă de demență, a supraviețuit miraculos. Ea a fost luată de membrii familiei și dusă de urgență la spital, iar acum este sub supraveghere într-un azil pentru bătrâni.

În urma unei anchete, oamenii legii au descoperit că cei doi bătrâni au consumat cantitatea de morfină care i-a fost recomandată bărbatului pentru a supraviețui încă două-trei luni, scrie metro.co.uk.

Fiica celor doi a povestit că aceștia erau căsătoriți de 63 de ani și s-au dedicat unul altuia pe tot parcursul vieții. Aceasta a mai spus că marea lor dorință a fost să nu ajungă niciodată în situația de a se baza pe ajutorul celorlalți și că nu vor accepta vreodată să ajungă într-o casă de îngrijire.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO