Berlusconi ofera "meditatii"? O italianca a intrat in politica pentru el!

Dată publicare: 17-06-2009 00:00
Dată actualizare: 06-04-2012 09:43


Silvio Berlusconi

O tanara italianca afirma ca intalnirile cu premierul Silvio Berlusconi si participarea la petrecerile acestuia i-au permis sa obtina fonduri si sa candideze in alegerile locale din orasul Bari (sud).

Tanara Patrizia D’Addario a candidat pe lista intitulata "Regiunea Puglia inainte de toate", asociata cu Partidul Poporului Libertatii (PdL, de guvernamant), la ultimele alegeri din Bari, desfasurate la inceputul lunii iunie.

Tanara a participat la primele saptamani de campanie electorala alaturi de ministrul pentru Relatiile cu Regiunile, Raffaele Fitto. Ulterior a decis sa se retraga de pe aceasta lista si sa spuna adevarul.

Intr-un interviu acordat Corriere della Sera, Patrizia D'Addario povesteste cum a ajuns sa il cunoasca pe Silvio Berlusconi, precizand ca detine inregistrari realizate la intalnirile cu premierul.

Tanara a mers pentru prima data la resedinta premierului in octombrie 2008. "Un prieten din Bari mi-a spus ca doreste sa ma prezinte cuiva, pentru a participa la o petrecere care urma sa se desfasoare la Roma. I-am explicat ca va trebui sa imi plateasca transportul si am stabilit suma de 2.000 de euro. Dupa aceea, mi l-a prezentat pe un anume Giampaolo", explica tanara, care sustine ca scopul ei era sa rezolve problema obtinerii autorizatiei pentru construirea unei case pe un teren al familiei sale.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO