Bebelus lasat sa moara de foame pentru ca nu a spus "Amin" inainte de masa!


Ultimul update: Duminica 27 Mai 2012 04:40
Data publicarii: Marti 23 Februarie 2010 00:00
Categorie: Stiri externe
bebelus

Aceasta a fost "sentinta" data de Queen Antoinette, liderul unei grupari religioase din statul american Philadelphia, care a ordonat ca Javon Thompson, de numai 16 luni, sa fie infometat pana la moarte, pentru ca nu i-a multumit Domnului inainte de masa.

 

Potrivit Daily Mail, Queen Antoinette, in varsta de 41 de ani, a ajuns in fata justitiei, impreuna cu fiica ei, Trevia Williams, de 22 de ani si un barbat de 23 de ani, Marcus Cobbs. Cei trei sunt considerati principalii vinovati pentru punerea in practica a cumplitei pedepse.

Se presupune ca baietelul a murit in perioada decembrie 2006 - ianuarie 2007, iar acuzatii sustin ca au recurs la un asemenea gest pentru "invierea copilului".

Procurorii spun ca suspectii au distrus toate dovezile incriminatoare si au pus trupul neinsufletit al copilului intr-o valiza, pe care au ascuns-o intr-o magazie din spatele casei in care locuiau.

Mama bebelusului, Ria Ramkissoon, nu a facut nimic ca sa-si salveze fiul, cu toate ca moartea lenta si agonizanta la care a fost condamnat fiului ei a dus-o in pragul nebuniei.

Femeia a pledat vinovata pentru acuzatia ca si-ar fi abuzat copilul si este hotarata sa depuna marturie impotriva celor trei suspecti.

Ria Ramkissoon s-a alaturat gruparii pe cand era adolescenta, din dorinta de a deveni crestina. Cu un copil mic de care nu putea avea grija singura, i s-a promis ca nu va fi nevoita sa munceasca sau sa se duca la scoala.

Membrii sectei traiau impreuna intr-un mic apartament si erau fortati sa traiasca dupa reguli foarte stricte.

Liderul gruparii declara "demonica" orice rebeliune. Asa s-a intamplat si in cazul bebelusului. Ceilalti membrii au incercat sa-l faca sa-i multumeasca lui Dumnezeu, pentru a-l putea hrani, insa fara succes.

Ca sa fie sigura ca ordinul sau va fi respectat, Antoinette l-a luat pe baietel de langa mama lui si l-a dus intr-o alta camera. Fara ca vreo persoana sa intervina, Javon a fost lasat sa moara prin infometare, in vreme ce femeia care i-a dat nastere se ruga pentru ca el sa spuna ceea ce i se cerea.

Magistratii urmeaza sa dea un verdict in acest caz.

Sursa: Daily Mail

Sectanti hindusi au luat cu asalt o televiziune din India!
Un nou curent face concurenta MISA: budismul Dzogchen