Aventura unei mame care s-a ratacit in padure in timpul unui maraton: a baut lapte de la san si s-a acoperit cu resturi

Ultima actualizare: 14-05-2015 06:55
noua zeelanda

O femeie care s-a ratacit intr-o padure din Noua Zeelanda pentru 24 de ore a marturisit ca si-a batut propriul lapte de la san si s-a acoperit in praf pentru a supravietui.

Susan O'Brien, in varsta de 29 de ani, s-a pierdut in timpul unui maraton de 20 de kilometri in interiorul parcului forestier Rimutaka, iar autoritatile au lansat rapid o operatiune de cautare dupa ce aceasta nu a mai ajuns la linia de finish, duminica dimineata, relateaza bbc.com.

Femeia, mama a doi copii, a fost recuperata pana la urma cu un elicopter, luni la pranz, si dusa la familia ei, dupa 24 de ore de cand trebuia sa finalizeze cursa. Primul lucru pe care l-a facut, potrivit presei locale, a fost sa-si alapteze fiica in varsta de 8 luni.

"Am crezut ca o sa mort. Imi alaptez copilul asa ca aveam putin lapte. M-am gandit ca asta ar trebui sa ma ajute sa merg mai departe", a marturisit femeia, care mai are un baiat de 2 ani.

Ea a povestit ca pe timpul noptii s-a facut foarte frig si a sapat o groapa in padure, unde s-a intins si s-a acoperit cu resturi pentru a se incalzi. In ciuda experientei traumatizante, Susan spune ca nu va renunta sa participe la maraton.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO