Autoritatile thailandeze au recuperat cadavrul celei de-a patra victime a accidentului de salupa din apropierea Koh Samui


Ultimul update: Miercuri 01 Iunie 2016 07:03
Data publicarii: Duminica 29 Mai 2016 09:46
Categorie: Stiri externe

Autoritatile au recuperat duminica cadavrul unui cetatean britanic, in varsta de 46 de ani, care a pierit in tragicul accident de salupa din apropierea insulei Koh Samui.

Jason Parnell este cea de-a patra victima a accidentului, alaturi de britanica de origine romana, Monica Claudia O'Connor (Cozma), o germana si o femeie din Hong Kong, scrie Channel New Asia.

Ambarcatiunea cu 36 de persoane la bord, dintre care 32 de turisti straini, s-a rasturnat joi dupa-amiaza, dupa ce a fost lovita de un val urias si s-a izbit de stancile din apropiere.

Toti pasagerii au fost aruncati peste bord in momentul impactului, iar o parte dintre ei au fost prinsi sub puntea salupei.

Salvatorii au recuperat cadavrele a trei femei, insa cel de-al patrulea turist a fost de negasit pana duminica.

”Echipele de salvare au gasit un cadavru la ora locala 9.25, in apropierea locului accidentului”, a declarat generalul locotenent Ukhcarawath Sithanaubol.

Cea de-a doua victima britanica este Monica Claudia O'Connor (nascuta Cozma), care era in luna de miere alaturi de noul ei sot.

De asemenea, in accident au decedat si germanca Kafo Franeiska si Trunk Laidka, originara din Hong Kong.

Ambarcatiunile de viteza, care organizeaza tururi turistice pe insulele thailandeze, sunt cunoscute ca fiind periculoase, in special din cauza imprudentei navigatorilor.

Salupele sunt adeseori supraaglomerate, intrucat proprietarii incearca sa faca cat mai mult profit din fiecare cursa.

Mai mult, doar una dintre persoanele decedate purta o vesta de salvare, a declarat guvernatorul provincial, care a cerut autoritatilor sa se asigure ca legea este respectata.

VIDEO PROTVPLUS.RO