Protest cu accente erotice impotriva hartuirii sexuale in universitati!

×
Codul embed a fost copiat

Nu va puneti cu feministele din Ucraina. Sunt extrem de hotarate daca vor. Recent, tinerele de la Kiev au desfasurat o sceneta pe treptele Ministerului Educatiei, incercand sa explice relatiile nepotrivite dintre profesori si studente.

Subiectul este simplu, la fel ca-n viata. Trei studenti joaca rolul profesorilor, in timp ce trei domnisoare, una mai atragatoare ca cealalta, ilustreaza pentru privitori cum sunt ele hartuite sexual de profesorii de la Universitate.

"Astfel de situatii sunt extrem de frecvente. La Asociatia Feminista vin nenumarate studente sa ne ceara ajutorul, dupa ce li se cer favoruri sexuale ca sa obtina note mai bune sau un loc in camin. Si nu vorbim doar de adminsitratori de camin, ci chiar de decani sau rectori", a declarat Alexandra Shevcenko, activista feminista.

Ca sa fie mai convingatoare, studentele au depus si la Ministerul Educatiei o cerere prin care solicita infiintarea unei comisii care sa verifice plangerile fetelor si sa-i pedespeasca pe dascalii care le cer lucruri neortodoxe in schimbul notelor de trecere. Nu stim daca le-a inteles cineva mesajul, insa cu siguranta au avut succes la public.

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Protest la inaltime impotriva incalzirii globale pe Sagrada Familia
Protest la inaltime impotriva incalzirii globale pe Sagrada Familia

Lupta impotriva incalzirii globale se da la inaltime. Membrii organizatiei Greenpeace s-au catarat pe turnurile celebrei catedrale Sagrada Familia din Barcelona pentru a agata un banner cu mesajul "Salvati clima".

Protest la inaltime in Londra! Pe acoperisul Parlamentului, mai exact
Protest la inaltime in Londra! Pe acoperisul Parlamentului, mai exact

20 de membri ai organizatiei Greenpeace au demonstrat astfel impotriva indiferentei dovedite de marile puteri, fata de schimbarile de clima prin care trece Pamantul.

Criza laptelui a
Criza laptelui a "dat in clocot" la Bruxelles! Fermierii sunt furiosi!

Mii de fermieri s-au adunat in cartierul institutiilor europene, cerand subventii care sa-i ajute sa supravietuiasca recesiunii.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record
Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record

Potrivit autorităților ungare, Dunăre a atins nivelul maxim în sâmbătă dimineața, la ora locală 07:00. Atunci ar fi măsurat în jur de 8,5 metri, iar polițiștii de aici estimau, vineri, o creștere de aproximativ 40-50 centimetri.

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.