Protest cu accente erotice impotriva hartuirii sexuale in universitati!

Ultima actualizare: 19-05-2012 02:32
Au protesat imbracate provocator, impotriva hartui...
Protest cu accente erotice impotriva hartuirii sex...

Nu va puneti cu feministele din Ucraina. Sunt extrem de hotarate daca vor. Recent, tinerele de la Kiev au desfasurat o sceneta pe treptele Ministerului Educatiei, incercand sa explice relatiile nepotrivite dintre profesori si studente.

Subiectul este simplu, la fel ca-n viata. Trei studenti joaca rolul profesorilor, in timp ce trei domnisoare, una mai atragatoare ca cealalta, ilustreaza pentru privitori cum sunt ele hartuite sexual de profesorii de la Universitate.

"Astfel de situatii sunt extrem de frecvente. La Asociatia Feminista vin nenumarate studente sa ne ceara ajutorul, dupa ce li se cer favoruri sexuale ca sa obtina note mai bune sau un loc in camin. Si nu vorbim doar de adminsitratori de camin, ci chiar de decani sau rectori", a declarat Alexandra Shevcenko, activista feminista.

Ca sa fie mai convingatoare, studentele au depus si la Ministerul Educatiei o cerere prin care solicita infiintarea unei comisii care sa verifice plangerile fetelor si sa-i pedespeasca pe dascalii care le cer lucruri neortodoxe in schimbul notelor de trecere. Nu stim daca le-a inteles cineva mesajul, insa cu siguranta au avut succes la public.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO