Asa ceva nu s-a intamplat in intreaga lor istorie. Cum a fost ingrozita comunitatea unei insule


Ultimul update: Sambata 11 August 2012 21:31
Data publicarii: Duminica 20 Noiembrie 2011 15:46
Categorie: Stiri externe
Insula Coll

Este locul unde oamenii traiesc fara frica de hoti. Nici un incident nu le-a perturbat linistea, iar cuvantul violenta nu a fost niciodata rostit.

Insula Coll din vestul Scotiei este chiar locul unde linistea si pacea sunt la ordinea zilei. Drept urmare, pe insula respectiva nu sunt politisti care sa vegheze la linistea cetatenilor.

Nu e de mirare ca cei 200 de locuitori au fost oripilati cand au fost pusi in fata primului caz de vandalism de pe insula. Baia unei cladiri publice a fost distrusa, paguba fiind de 200 de lire sterline.

Socata, mica comunitate a fost pusa in situatia de a anunta o sectie de politie aflata la mii de kilometri distanta. De altfel, aceasta a fost prima reclamatie oficiala facuta de mica comunitate de pe insula.

"A mai fost un incident in urma cu 5 ani, atunci a fost lovit un localnic intr-un bar, dar nu s-a ajuns la nimic oficial. De aceasta data, situatia nu mai poate fi rezolvata local. Oamenii sunt uimiti si socati. Coll este un loc sigur si prietenos. Multi oameni nici macar nu isi inchid usa casei”, a spus un reprezentant la autoritatilor locale.
 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO