Aproape de o tragedie! Era sa fie strivita de un elefant!


Ultimul update: Duminica 26 August 2012 13:45
Data publicarii: Duminica 31 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri externe
circ

Nu s-a intamplat la o gradina zoologica, ci in timpul unui spectacol de circ desfasurat la Madrid. O dresoare belgianca s-a trezit cu piciorul strivit, dupa ce un elefant a alunecat.

Animalul care cantarea cinci tone, si-a pierdut echilibrul din motive necunoscute, s-a lovit cu capul de pamant si una dintre aparatorile sale i-a zdrobit femeii piciorul drept.

Victima, membra a trupei Gran Circo Mundial, a fost internata la spital, iar medicii spun ca viata sa nu este in pericol.

Publicul, format din foarte multi copii, nu a observat ca dresoarea a fost ranita in timpul caderii elefantului, iar spectacolul, in care joaca si sotul femeii a continuat fara intrerupere.

Le Gran Circo Mundial a fost fondat in 1976 si are reprezentatii cu diferite animale, inclusiv un urs care pare sa se joace cu o trompeta, un caine care calareste un ponei, relateaza Mediafax, citand agentia de presa franceza AFP.

Acesta nu este singurul incident care se petrece pe o arena de circ in ultima vreme. Acum patru luni, un acrobat a cazut in timpul unei reprezentantii in Columbia.

Sursa: Mediafax

Dresor ranit de tigri, in timpul unui spectacol! A ramas fara mana stanga
Circ total cu o haita de caini si un dresor cu multa putere de
Cruzime in spatele scenei! Animalele de la circ, torturate in Rusia
VIDEO PROTVPLUS.RO