Angajat al unui aeroport, condamnat. De ce schimba etichetele bagajelor


Ultimul update: Marti 12 Noiembrie 2019 14:29
Data publicarii: Marti 12 Noiembrie 2019 13:33
Categorie: Stiri externe
aeroport singapore

Un manipulator de bagaje de pe aeroportul din Singapore a fost condamnat la 20 de zile de închisoare.

El a schimbat etichetele de identificare a aproape 300 de bagaje care, din acest motiv, au fost trimise în destinaţii greşite în întreaga lume, relatează marţi AFP.

Tay Boon Keh, în vârstă de 66 de ani, a pledat vinovat la acuzaţia că a schimbat etichetele a 286 de bagaje pe aeroportul Changi, unul dintre cele mai mari hub-uri aeriene din lume, transmite Agerpres.

El a făcut aceste schimbări între noiembrie 2016 şi februarie 2017, motivând că era "furios şi frustrat" după ce solicitarea sa de personal suplimentar pentru departamentul său a fost ignorată.

Bagaje care tranzitau aeroportul Changi cu destinaţia Perth, Manila, Frankfurt, Londra şi San Francisco au fost vizate de acţiunile bărbatului. Pasagerii afectaţi călătoreau cu Singapore Airlines şi filiala sa regională, SilkAir.

Bărbatul suferea de asemenea de o depresie severă, însă parchetul a declarat că starea sa de sănătate "nu a contribuit semnificativ la faptul că a comis delictele".

Procurorul Thiam Jia Min a subliniat că aceste acte ar fi putut avea "consecinţe potenţial grave şi chiar fatale" pentru unii pasageri care riscau să fie lipsiţi de medicamente.

Circa 65,6 milioane de pasageri au tranzitat anul trecut aeroportul Changi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO