Situatia romanilor raniti sau dati disparuti dupa atacul din Nisa. Prietenii ii cauta cu disperare pe Alexandru si Elena

Ultima actualizare: 21-07-2016 07:28

Romanul in varsta de 34 de ani disparut joi seara in urma atentatelor de la Nisa este de negasit. Cristian Coman era acolo impreuna cu sotia si copilul.

Tanara familie a fost destramata brutal, in momentul in care camionul condus de tunisianul Mohammed Bouhlel a intrat in multimea lipsita de aparare. Baiatelul de opt ani si mama lui au ajuns la spital in stare grava. In tot acest timp, alti doi romani sunt cautati, dupa ce rudele au cerut ajutorul oamenilor pe retelele de socializare. Reprezentantii Ministerului de externe verifica informatia.

Au trecut patru zile chinuitoare pentru familia lui Cristian. Barbatul era la Nisa in vacanta impreuna cu sotia si cu baietelul lor de opt ani. Erau impreuna la spectaclul de 14 iulie cind s-a intamplat nenorocirea. Imediat dupa mama tinerei a plecat in Franta sa isi gaseasca fiica si nepotul. Cei doi sunt internati in spitale diferite. Acasa, rudele tresar la orice telefon. Despre Cristian nu stie nimeni nimic. ”Suntem ingrijorati… Cand nu au mai raspuns si-au dat seama, toti stam ingriojorati”, a povestit sora lui.

''Ar mai exista o persoana neidentificata posibil sa fie acea persoana. Am inteles ca astazi, nepota, mama baiatului a deschis ochii in spital. Ei au plecat in concediu 2 saptamani, din Austria in Franta urma sa vina apoi la parinti, seara au iesit pe aleea respectiva si au vrut sa vada artificiile si a aparut camionul ala” a povestit unchiul sau.

Parintele de la biserica ortodoxa din Nisa a mers si astazi prin spitale si a stat de vorba cu ranitii. Are vesti bune despre sotia lui Cristian si cel mic.''Copilasul este minunat, am facut turul dimineata am stat cu el. Pare bine, sa speram ca maine, este adormit, maine o sa fie trezit incet ca sa intre in contact cu bunica, cu bunicul cu rudele. Am incercat si noi sa i spunem ca el poate auzi, nu sa si vorbeasca. Mama este inca in refacere. ''

Alti doi romani sunt cautati dupa atacul de la Nisa

Alti doi romani sunt cautati de rude si apropiati. Un mesaj insotit de poze a fost postat pe pagina de Facebook - Sos Nisa. "Suntem in cautarea lui Alexandru Goldan, care este de negasit impreuna cu prietena lui Elena. Daca aveti informatii despre ei va rugam sa ne contactati"

Cei doi sunt din Tulcea, locuiau in Italia dar au mers la Nisa in seara tragediei. Ministerul afacerilor externe are cunostiinta despre cei doi si incearca sa le dea de urma.

In schimb Virgil si Mirabela Neagu , ceilalti doi soti romani raniti pe Promenaide des Anglais sunt in stare buna. Mirabela in varsta de 30 de ani a suferit mai multe rani iar Virgil o fractura multipla. Cei doi s-au pierdut imediat dupa accident dar s-au regasit in spital. Virgil Neagu a fost externat astazi dar este in continuare in stare de soc.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO