Acest barbat poate fi presedintele unei tari de langa Romania. Afla-i povestea deosebita. FOTO&VIDEO

Dată publicare: 07-09-2012 09:05
Dată actualizare: 01-10-2012 18:14


Vladimir Franz

Acest barbat ar putea deveni presedintele tarii sale in 2013. Este preferatul tinerilor, insa cei mai in varsta sunt mai rezervati din pricina aspectului sau exterior; are 90 la suta din suprafata corpului acoperita cu tatuaje.

Vladimir Franz s-a nascut in 1959, este compozitor de opera, profesor de arta dramatica la Academia de Teatru si Arta Spectacolului din Praga si pictor. In Cehia a initiat numeroase miscari culturale pentru tineri, in randul carora si-a castigat o popularitate imensa.

Vladimir Franz a studiat dreptul imediat dupa terminarea liceului si a obtinut si un titlu de doctor in aceasta stiinta, dar nu a fost interesat sa urmeze o cariera de magistrat sau avocat in timpul regimului totalitar din Cehoslovacia.

S-a indreptat spre arte. A studiat istoria artei si a muzicii si a urmat o cariera artistica. Vladimir Franz este divortat, are o fiica, iar in momentul de fata are o relatie cu Ida Saudek, fotograf profesionist.

Vladimir Franz este cunoscut ca fiind si cea mai tatuata persoana din Cehia. El a spus ca trupul lui este acoperit de tatuaje in proportie de 90 la suta. Au ramas neatinse palmele si interiorul urechilor. Din acest motiv, o parte din cetatenii din republica il privesc ca pe o sperietoare de ciori.

Vladimir Franz a spus ca tatuajul este o arta care a insotit omenirea din timpuri imemoriale, este un mod de exprimare, o forma de estetica si nu are legatura cu magia sau vreun ritual in cazul sau.

Anul acesta a fost de acord sa candideze ca independent la alegerile prezidentiale din Cehia din 2013. Este privit ca fiind cel mai interesant candidat la presedentie din tara si asta nu doar datorita tatuajelor. Analistii politici spun ca Vladimir Franz are viziuni clare, este inspirat.

Vladimir Franz a spus ca isi va desfasura campania electorala exclusiv pe retelele de socializare.


 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO