A scapat ca prin minune, dupa ce a cazut cu masina printre stanci!

Ultima actualizare: 24-10-2012 18:36

Un tanar din California a supravietuit spectaculos dupa ce a cazut cu masina de la o inaltime de 45 de metri. Dupa o asemenea experienta, se simte atat de norocos, incat e hotarat sa-si cumpere un bilet la loto.


Plonjat in gol cu tot cu masina, in conditii de bezna deplina, Jesse a stiut sa-si fructifice dramul de noroc pentru a ajunge teafar pe pamant sigur. Aventura lui s-a petrecut nu departe de San Francisco, pe o sosea care serpuieste de-a lungul coastei stancoase a oceanului.

Cand masina a intepenit, in sfarsit, intre doua stanci, tanarul a incercat sa-si evalueze situatia. Nu-l durea nimic, dar habar n-avea cum sa iasa de acolo.

Cu toate acestea, nu isi epuizase norocul. Avea la el o lanterna mica pentru breloc, pe care, culmea, i-o daduse un prieten cu doar cateva ore mai devreme.

Avand semnal minim la telefon, Jesse a reusit sa sune la politie. Din momentul in care l-au localizat, operatiunea de salvare a mai durat aproape doua ore, din cauza terenului foarte accidentat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!