A provocat dezastru dupa ce a adormit la volan. Si tot nu s-a trezit

Ultima actualizare: 15-10-2012 19:46

Calatorie cu peripetii pentru un sofer din China. Barbatul a adormit la volan, a scapat masina de sub control, a intrat pe contrasens si a distrus balizele de pe mijlocul soselei, inainte de a se opri.

Mai rau, cand politistii au ajuns la vehiculul avariat, soferul inca dormea si a fost nevoie de cateva minute bune, pentru a-l trezi si a-l lua la intrebari.

Iar dupa ce a coborat din masina a devenit clar ca nici nu se putea tine pe picioare. In plus, mirosea puternic a alcool, semn ca bause zdravan inainte de a se urca la volan.

Astfel de accidente sunt frecvente in China, in ciuda incercarilor autoritatilor de a limita numarul soferilor care se urca la volan in stare de ebrietate.

Anul trecut, un sofer baut a provocat un accident in lant la Hong Kong, iar cand politistii au incercat sa-l scoata din masina, a fugit de sub nasul lor, lovind alte vehicule, inainte de a fi prins. Acum, guvernul de la Beijing vrea sa porneasca o campanie impotriva consumului de alcool la volan si sa inaspreasca pedepsele pentru astfel de fapte.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO