A dat in judecata medicii care i-au salvat viata!

Ultima actualizare: 09-08-2012 17:09
pastile

Michael Dexter, un britanic in varsta de 58 de ani, care a incercat sa se sinucida in decembrie 2002, folosind un cocktail compus din 100 de pastile, rom si cola, a primit despagubiri de 100.000 de euro de la spitalul in care i-a fost salvata viata.

Dus la spital de urgenta de catre familie, barbatul sustine ca s-a ales cu arsuri de gradul trei la bratul drept, ca urmare a tratamentului primit. El acuza cadrele medicale ca i-au dat o doza de cel putin patru ori mai mare, pentru a neutraliza efectul medicamentelor pe care le-a luat.

"Stiu ca mi-au salvat viata, dar daca ajungi la spital cu un atac de cord, nu e normal sa pleci cu un membru pe care nu-l poti folosi", isi justifica Dexter demersul. El mai spune ca a fost nevoit sa apeleze la un specialist in arsuri, care i-a indepartat tendoanele de la incheietura mainii si i-a implantat trei grefe de piele.

Britanicul marturiseste ca neinspirata decizia de a se muta in nordul tarii, dupa ce a lucrat ca inginer la o companiei aeriana vreme de 23 de ani, l-a impins la sinucidere.

Dexter, care pretinde ca in urma tratamentului primit in spital, isi poate folosi bratul la doar 25% din capacitate, se plange ca nu a mai reusit sa isi gaseasca o slujba decenta. "Nu mai pot nici macar sa-mi mangai nevasta, cu mana dreapta. Imi placea la nebunie sa lucrez in gradina, dar acum nu mai pot face nici asta", a adaugat el.

Desi a mai avut o tentativa sa-si ia viata, la trei ani distanta, barbatul e de parere ca are dreptul la compensatii, ca orice alt pacient care a fost tratat neglijent.

"In locul meu, multi oameni ar pleca intr-o vacanta, dar pe mine, banii nu m-au facut sa zambesc. Sunt pur si simplu gol. N-am facut-o pentru bani. Am facut-o datorita principiilor si din cauza modului in care am fost tratat", a incheiat nefericitul britanic.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO