A cheltuit 2 mil. lire sterline castigate la loto pe silicoane si droguri

Dată publicare: 17-08-2010 00:00
Dată actualizare: 29-10-2012 21:03


Callie Rogers in The Sun

Banii nu aduc fericirea. O tanara britanica a castigat la 16 ani, la loto, 2 milioane de lire sterline. Acum la 22 de ani e leftera. A cheltuit toti banii pe masini scumpe, pe silicoane si pe droguri. De trei ori a incercat sa se sinucida.

Sunt saraca, dar fericita, spune o tanara englezoaica ce a cheltuit cele 2 milioane de lire sterline castigate la loto, pe masini de fite, silicoane si droguri.

Cand Callie Rogers a castigat aproape 2 milioane de lire sterline la loto, in 2003, avea 16 ani si spera ca minunata comoara peste care a dat sa o ajute sa uite de toate necazurile si problemele care o lovisera.

Tanara provenea dintr-o familie dezorganizata, renuntase la scoala si locuia intr-un camin social. In loc sa-i schimbe statutul social, averea pe care a castigat-o a facut-o dependenta de droguri.

Ba chiar a incercat sa-si puna capat vietii de trei ori, sub pretextul ca banii i-au adus doar necazuri. A cheltuit tot ce a avut si cand a ajuns la 100.000 de lire si-a dat seama ca si-a gasit cu adevarat fericirea.

 “In urma cu cateva luni luam multe droguri si ma uram atat de tare incat nu voiam sa mai traiesc. Acum am un iubit si in sfarsit descopar sensul vietii pe care vreau sa o duc. Iar asta s-a petrecut abia dupa ce mi-am cheltuit aproape toata averea”, a povestit Callie.

Din 2003 de cand a castigat premiul la loto, tanara a inceput sa arunce cu banii in stanga si-n dreapta. Si-a cumparat patru case pentru familia ei, masini de fite, haine facute de mari designeri, a organizat petreceri, si-a pus silicoane si si-a cumparat droguri.

La putin timp dupa ziua norocoasa, l-a cunoscut pe Nicky Lawson, un somer in varsta de 29 de ani. Au impreuna un baietel de cinci ani si o fetita de trei ani. In timpul relatiei lor, Callie a cheltuit 250.000 de lire pe cocaina.

Intre timp, s-a despartit de barbat si a incercat sa se sinucida dupa ce a pierdut custodia copiilor din cauza dependentei de droguri.

Acum, fata spune ca s-a reabilitat, s-a tratat de toate problemele si a pozat nud pentru o revista, acoperita doar de bancnote. Spune ca este hotarata sa isi refaca averea pe care a avut-o, dar de aceasta data prin munca.

Spune ca datoreaza totul noului ei iubit, care i-a aratat la timp ca viata merita traita. Acum vrea sa devina psiholog, pentru ca, spune ea, dupa cate a indurat ar avea cateva sfaturi de dat.

 

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO