iLikeIT. Jocurile săptămânii pentru telefonul mobil - Crash of Cars sau Blockbuster


Ultimul update: Vineri 17 Mai 2019 09:58
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2019 08:30
Categorie: iLikeIT

Pentru că vine weekendul, George și Marian au pregătit o listă cu jocuri pentru telefonul mobil.

 

Crash of Cars

 

Crash of Cars este un joc gratuit, cu un nume care aduce aminte de Clash of Clans. Doar că, în loc de războinici are maşini. Şi e la fel de simplu de jucat. Este multiplayer, iar un meci ține câteva minute. Meciul începe când toţi jucătorii sunt într-o arenă imensă pline cu obstacole şi cuburi care au marcate pe ele semnul întrebării. În cuburi sunt fie tunuri, aruncătoare de flăcări, scuturi, ori viaţa "de rezervă". Le veţi folosi ca să eliminaţi pe rând ceilalţi adversari din arenă. La final, câştigă ultimul rămas în viaţă. Banii virtuali câştigaţi pot fi folosiţi pentru deblocarea unor maşini de luptă mai puternice.

 

Blockbuster

 

Blockbuster este mult mai simplu. Practic, în acest joc trebuie să adunaţi toate cuburile în aceeaşi groapă, pe care o puteţi muta oriunde în ring. Primele niveluri sunt foarte uşoare, însă după câteva minute încep să apară diverse obstacole, care îngreunează jocul. Important este să adunaţi toate cuburile, ca să puteţi să treceţi mai departe. Blockbuster este gratuit şi poate fi descărcat atât pe dispozitivele cu Android cât şi pe cele cu iOS.

Lets Fish

 

Iată un alt joc distractiv: un simulator de pescuit, doar că nu trebuie să aşteptaţi ore-n şir după un peşte de câteva sute de grame. Lets Fish se numeşte şi este gratuit. Porniţi în aventura ca pescator amator, cu puţină momeală, un singur tip de undiţă şi un singur cârlig. Fiecare captură creşte nivelul şi va ajuta să descoperiţi noi locuri de pescuit. Lets Fish poate fi descărcat pe iOS sau Android.

Retro Highway

 

Deşi arată ca un joc din anii 80, Retro Highway e chiar nou-nouţ. Și foarte distractiv. Trebuie să parcurgeți cât mai mulți kilometri, făcând diverse trucuri sau evitând maşini la limită. Fiecare schemă aduce bani virtuali cu care puteţi să cumpăraţi motociclete mult mai puternice. Pe de altă parte, miza acestui joc este să doborâţi recorduri şi să rămâneţi cât mai mult pe două roţi. Retro Highway este gratuit şi poate fi descărcat pentru Android şi iOS.

iLikeIT. Youtube aduce două noi servicii în România. Care sunt avantajele Youtube Premium
iLikeIT. Primele imagini cu iPhone XI. Câte camere va avea noul telefon de la Apple