iLikeIT. Jocuri pentru weekend: Brawl Stars și Crowd City


Ultimul update: Vineri 14 Decembrie 2018 09:51
Data publicarii: Vineri 14 Decembrie 2018 08:27
Categorie: iLikeIT

George Buhnici propune jocuri spectaculoase pentru telefoanele mobile.

Teoria noastră este următoarea: decât mult şi prost mai bine puţin şi bun. Dacă se poate, suficient de des cât să nu vă decuplam de la realitate. Lista noastră de jocuri în reprize scurte cât să vă menţină productivi. 

Brawl Stars este cel mai nou joc al celor de la SuperCell. Aşadar, merită toată atenţia noastră pentru că promite să devină foarte popular în perioada următoare. Este un joc multiplayer, în care două echipe de câte trei oameni fiecare trebuie să se dueleze pentru diamante. Fiecare jucător controlează un erou cu abilităţi speciale. Pe măsură ce obţineţi experienţă, dar şi ceva bănuţi virtuali puteţi să treceţi la personaje şi mai puternice. Există şi un mod Battle Royale, unde trebuie să găsiţi resurse ca să câştigaţi bătălia. Brawl Ball este modul cu minge, un soi de fotbal unde câştiga echipa care înscrie prima două goluri. Brawl Stars este gratuit şi poate fi jucat atât pe dispozitivele cu iOS, cât şi pentru cele cu Android.

Crowd City este un alt joc spectaculos care durează foarte puţin. Adică o rundă jucată pe internet se încheie în mai puţin de un minut. Trebuie să strângeţi cât mai mulţi oameni de aceeaşi culoare, să adunaţi o gaşcă cât mai mare, care să cuprindă mai mulţi indivizi decât cea a adversarilor. Dacă ele cuprind mai puţini membri, îi puteţi cuceri. La finalul celor 60 de secunde câştiga jucătorul care a adus laolaltă cei mai mulţi omuleţi. Crowd City este gratuit pentru toate dispozitivele mobile.

Draw in este un joc pentru copii şi adulţi deopotrivă şi este foarte simplu. Fiecare rundă vine cu un contur de desen care trebuie acoperit în totalitate. Trebuie să ţineţi apăsat pe ecran până când credeţi că linia poate să acopere întreg desenul. Cu cât acoperiţi mai mult din desen cu atât punctajul va fi mai bun şi puteţi să obţineţi până la trei stele ca să puteţi să treceţi la următorul nivel şi mai greu. Draw IN este gratuit pentru toate dispozitivele mobile.

Tank Stars este un joc distractiv, care poate fi jucat şi online. O rundă nu ţine mai mult de un minut şi asta îl face foarte atractiv. Trebuie să distrugeţi tancurile inamice, aşadar controlaţi un vehicul cu care trebuie să ţintiţi adversarii. Controlaţi unghiul, dar şi puterea cu care să plece proiectilul. Din când în când pe hartă apar diverse cutii care pot aduce arme şi mai puternice. Fiecare victorie vine la pachet cu bani virtuali cu care puteţi cumpăra tancuri şi mai puternice. Jocul este gratuit pentru iOS și Android.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

ilikeit
iLikeIT. Cum ajung străinii să facă bani cu ajutorul calculatorului tău
iLikeIT. Jocul săptămânii este World of Warcraft Classic, un titlu care a apărut în 2006
iLikeIT. Interviu EXCLUSIV cu șeful Huawei, Richard Yu. Ce plan au chinezii în lupta cu SUA
iLikeIT. Ce telefon are o baterie care ar putea ține și-un laptop în viață
Facebook a suspendat zeci de mii de aplicații cu potențial de risc pentru utilizatori
(P) VPS vs Shared Hosting vs Server Dedicat
iLikeIT. Jocuri de week-end: Favo!, Atomas, Mind Games Pro
iLikeIT. Jocurile săptămânii: Favo!, Atomas, Mind Games Pro