iLikeIT. Jocul săptămânii este Battlefield 5 - ”Al Doilea Război Mondial”

Ultimul update: Sambata 08 Decembrie 2018 13:09
Data publicarii: Sambata 08 Decembrie 2018 12:20
Categorie: iLikeIT

Seria Battlefield a ajuns, în 2018, la cel de-Al Doilea Război Mondial, pe o logică doar de ei știută: cea mai recentă producție era...1 - cu Primul Război Mondial - venită după ...4, care se întâmplă în prezent. Să fie primită, era și momentul!

Battlefield 5

Ultima noapte de dragoste, întâia din multele nopți de război cu încă un nou titlu din seria Battlefield. Episodul din acest an este despre Al Doilea Război Mondial. Și, ca-n oricare alt joc din această serie a celor de la Electronic Arts, jocul e mai puțin atent la campania de singleplayer.

Povestea, dacă vă interesează, e împărțită între mai multe personaje și teatre de război. Dacă va puneți degetele și mintea în sinergie perfectă, aveți nevoie de mai puțin de 8 ore ca să treceți prin tot războiul.

Battlefield 5, însă, are un alt atu. Partea de multiplayer. Motivul pentru care cei mai mulți își cumpără acest joc. Să va explicăm.

Marian Andrei: ”Sunt mai multe moduri de joc. Team Deathmatch, adică va câștiga echipa cu cele mai puține eliminări. Preferatul meu este însă Conquest. Un soi de Prinde și Ține steagul. Sunt 5 puncte strategice pe fiecare hartă, marcate cu A, B, C, D și X. Glumesc. Ultimul punct este E. Fiecare parte a războiului trebuie să cucerească și să mențină cât mai mult timp controlul asupra acestor puncte. Echipele pornesc cu 600 de puncte din care se scad continuu eliminările și secundele în care nu deține majoritatea posturilor. Cine ajunge la 0, pierde. ”

Ca-n oricare alt titlu din seria Battlefield, jucătorul evoluează în timp, primește diferite grade, iar în timp ajunge să primească arme noi, dar și accesorii pentru ele. Tot el e și cel care alege care îi este rolul în echipă. Medicul ajută cu pachete de prim ajutor, iar suportul aprovizionează camarazii cu muniție. Există, evident, și trupă de asalt, dar și lunetist.

Battlefield 5 merge pe PC, Playstation 4 sau Xbox. Costă 289 de lei, iar în curând o să vină și cu un mod Battle Royale. Similar cu Fortnite sau PlayerUnkowns Battleground.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

iLikeIT. Jocul săptămânii este Civilization 6: strategie, istorie şi politică
iLikeIT. Jocul săptămânii este Civilization 6: strategie, istorie şi politică
cantar slabit
iLikeIT. Cântarul de bucătărie care ne poate ajuta să slăbim
iLikeIT. Bicicleta inteligentă care va putea să interpreteze gândurile biciclistului
iLikeIT. Doi români mutaţi în Canada au creat cea mai avansată bormaşină din lume
Google Assistant va traduce conversaţii în timp real
iLikeIT. Senzorul revoluţionar pentru fizioterapie, creat de un român
Uber a prezentat taxiul zburător al viitorului la CES 2019
români CES
iLikeIT. Boxa în formă de robot, creația unor români la CES 2019