iLikeIT, jocul săptămânii: Halo la 20 de ani. ”Infinite” este jocul nostru preferat din 2021

Ultima actualizare: 11-12-2021 10:50

Halo împlinește 20 de ani. Și ce mod frumos de sărbătorit.

Halo Infinite, cel mai nou episod din serie are două moduri de joc: single player, unde joci povestea Spartanului Master Chief și Multiplayer, Online sau cum ne place nouă din garda veche să spunem "în rețea".

În single player te echipezi pentru luptă ca Master Chief, protagonistul legendar din Halo. Tipul misiunii nu este nou...

Să împiedici un dictator mare și rău să își îndeplinească scopul: de a cuceri sau a distruge lumea.

Grafica jocului este formidabilă. Noi am rămas uimiți la atenția fiecărui detaliu din experiența single player. De la halelele uriașe care te fac să te simți mic și insignifiant, până la vasta lume de tip open-world unde vei petrece majoritatea timpului. Sunetele pe care le produce fiecare tip de armă sau efectele speciale sunt de o calitate excelentă. Gameplay-ul este foarte distractiv. Exact cum trebuie să se simtă un astfel de joc. Per total, nivelul producției din Halo Infinite a ridicat ștacheta în industrie și putem spune că este jocul nostru preferat de anul acesta.

După povestea fascinantă a Spartanului, recomand și multiplayer. Sunt meciuri foarte rapide, cu multe arme, multe hărţi și multe moduri de joc.

Au existat nemulțumiri în comunitatea de jucători, dar problemele au fost remediate în mare parte.

Unele moduri de joc, precum Capture the Flag sau Stronghold sunt cunoscute și din alte jocuri, doar că aici sunt un pic modificate ca să să simte în stilul Halo.

Halo Infinite poate fi jucat pe PC și Xbox. Prețul întreg este de 310 lei, dar este inclus deja în abonamentul de 15 dolari, Game Pass Ultimate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO