iLikeIT. Care sunt cele mai utile gadgeturi de bucătărie, recomandate de ”Prăjiturela”

23-09-2020 10:19


Iulia Ionescu ne prezintă astazi cele mai noi gadget-uri de bucătărie. Invitată în această ediție a fost Mihaela Sava, cunoscută pe Instagram pentru că testează tot felul de aparate care ne fac viața mai ușoră când gătim.


@prajiturela - pentru că așa este cunoscută Mihaela pe Instagram - a venit cu portbagajul mașinii plin de gadgeturi pentru bucătărie. Unul dintre cele mai folositoare este mixerul care scutește gospodinele de vechea problemă a untului scos rece de la frigider.

”Adică, în momentul în care vrei să gătești și să înmoi untul, aici e un sistem cu aer cald. Practic încălzește. Știi că o prăjitură trebuie să o faci cu toate la temperatura camerei. Ei bine, cu mixerul ăsta poți să le ai pe toate reci, și ăsta dă aer cald și practic încălzește toată compoziția.” - spune Mihaela despre mixerul care încălzește produsele și care costă aproximativ 300 de lei.

Un alt gadget de bucătărie este aparatul care ne ajută să sigilăm mâncarea înainte să o depozităm în frigider sau congelator.

Se numește food saver. El vine cu un sul de plastic care este și reutilizabil. Practic, în el pui alimente și le videzi ori pentru congelator, pentru iarnă, fiind un plastic destul de gros, care nu are BPA, este foarte important de menționat. Este o substanță care se foloește în plastic, care nu-i sănătoasă deloc. Voiam să spun că nu-i prea sănătoasă, dar nu-i absolut deloc, și multe plastice o conțin, dar pungile astea nu o conțin.

Și poți să pui și la frigider. De exemplu, dacă folosești aparatul ăsta de vidat, un produs ține de 5 ori mai mult la frigider. Legume, fructe, poți chiar să le tai, ele nu oxidează, pentru că tu, practic, scoți aerul din ele.” - mai povestește ”Prăjiturela”.

Mai multe detalii despre gadgeturile de bucătărie găsiți în înregistrarea video a emisiunii.