iLikeIT. 4 jocuri spectaculoase pentru weekend


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 19 Octombrie 2018 08:25
Categorie: iLikeIT

Este vineri iar George Buhnici a pregătit o listă de 4 jocuri spectaculoase.

F1 Mobile Racing aduce pentru prima dată pe mobil mașinile de Formula 1 din sezonul curent. Sunt disponibile toate cele 10 echipe și 21 de circuite pentru o mulţime de provocări care mai de care mai spectaculoase. Sunt disponibile mai multe moduri de curse, cum ar fi obţinerea de timpi record pe un singur tur, iar în timpul curselor de peste weekend, jucătorii primesc provocări noi care sunt recompensate cu diverse bonusuri. Acestea pot fi folosite pentru a face monoposturile mai puternice. F1 Mobile Racing este gratuit dar deocamdată funcţionează doar pe dispozitivele cu iOS.

Badland Brawl este un joc multiplayer care merită încercat. Conceptul este similar cu cel de la Clash Royale, adică trebuie să dărâmaţi turnul adversarului înainte ca el să-l dărâme pe-al dumneavoastră. Pentru asta trebuie să lansaţi pe pod luptători, fiecare cu o caracteristică proprie. Aceşti luptători sunt deblocaţi pe măsură ce căpătaţi experienţa în joc. Badland Brawl este gratuit.

Pocket Run Pool este un joc de biliard reinventat. Păstrează aceeaşi parte interesantă a jocurilor de acest fel pe mobil, adică să pregătiţi lovitura perfectă de fiecare dată şi să câştigaţi meciul cu adversarul. Doar că acest titlu are o abordare diferită. Fiecare gaură are un bonus care mai apoi e înmulţit cu numărul de pe bilă. Din fiecare rundă trebuie să scoateţi cât mai multe puncte, dar fără să rataţi. Fiecare ratare vă ia din vieţi şi aveţi trei la dispoziţie. Pocket Run Pool este gratuit.

Super Hexagon este jocul cel mai solicitant de azi. Aici este vorba despre timpi de reacţie cât mai buni şi să nu vă ia ameţeala. Porniţi cu o navetă spaţială şi cu o mulţime de pereţi care se apropie rapid de ea. Mişcaţi stânga sau dreapta ca să scăpaţi din labirint, care se mişca tot mai repede, pe ritmul coloanei sonore. Super Hexagon costă 10 lei.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!