Imagine rara din biroul unei minti sclipitoare. "Fara iPad, Blackberry, laptop sau macar un LCD"

Ultima actualizare: 04-11-2012 20:11
Warren Buffett

Este fara indoiala unul dintre cei mai influenti oameni ai planetei. La banii pe care ii are, ar putea sa-si cumpere o casa prin care sa-i faca de ras si pe rapperii care apar la MTV Cribs. Totusi, realitatea e alta.

Warren Buffett, 81 de ani, "Oracolul din Omaha", legendarul investitor ale carui afaceri, sfaturi si povesti au inspirat generatii de oameni pasionati de a-si inmulti banii prin decizii inteligente.

Valorea sa neta? Peste 40 de MILIARDE de dolari potrivit estimarilor Forbes. Si totusi, biroului sau arata de parca n-ar fi trecut de anii 90.

Arianna Huffington, fondatoarea HuffingtonPost.com, a publicat pe contul ei de Facebook o imagine care arata unde lucreaza Buffett. Un birou cu mobila veche, un televizor cu tub si nimic spectaculos. "Fara ipad, fara laptop, fara Blackberry sau un LCD" scrie si Arianna pe pagina personala.

Poate si pentru ca una dintre marile minti ale vremurilor noastre traieste dupa un principiu simplu: "Regula 1: sa nu pierzi bani. Regula 2: nu uita niciodata regula 1".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO