REDUCERI in magazine. Colectia 2015 se vinde la preturi mici in magazinele de haine, mobila si electrocasnice

08-01-2016 18:58


Dupa ce au ochit produsele dorite atunci cand au aparut, vanatorii de reduceri sunt acum prin magazine. Ca in fiecare an, ianuarie ar trebui sa fie luna preturilor mici.

Fie ca vorbim de magazinele de mobila, electrocasnice sau haine, toate afiseza promotii care ajung chiar si la 80 de procente. In joc au intrat, si site-urile care sunt si mai generoase.

In mai toate magazinele de mobila colectia 2015 este acum mai ieftina. Canapele, paturi sau biblioteci au acum preturi reduse si la jumatate,

Iata de pilda acest coltar. In decembrie costa 3370 de lei iar acum este 2000 de lei. Cei care viseaza la un pat similar cu cele din hotelurile de 5 stele, il pot alege pe acesta. A fost redus cu 30% si costa 1990 de lei. La oferta este si un dormitor din lemn masiv cu finisaje din nuc brazilian. Dupa reducere costa 5190 de lei.

Clienta: "Am gasit o masa foarte importanta sus si acum mai uit la o fata de masa. Reducerea la masa este de 40% si aici de 50, e minunat"

Vanatoare este si in magazinele de tip outlet, unde ajung produsele din colectii vechi.

E adevarat ca nu toti clientii au bugetul atat de mare incat sa-si schimbe articole de mobilier. Asta nu inseamna ca pleaca din magazin cu sacosele goale. In aceasta perioada, in acest magazin de pilda, la covoare, decoratiuni sau vesele reducerile ajung si la 80%.

Clienta: Vreau sa-mi schimb covorul din sufragerie si ma uitam dupa un covor

In cele din urma orice reducere e binevenita.

Maria Ivanov, sef magazine: De astazi a intrat o campanie la plapumi si saltele cu reducere intre 30 si 60%

Pentru cei care nu au apucat sa-si schimbe de sarbatori televizorul sau masina de spalat, acum e momentul sa o faca. Pe langa scadere TVA, in aceasta perioada electrocasnicele au preturi mai mici si cu 50%

Client: Reducerile sunt bune vad. De exemplu, ma uitam la cek cu 600 de lei reducere

Daca alegeti varianta on-line aveti toate sansele sa puneti mana pe un chilipir. Un Ipad de pilda costa 999 de lei. Iar un frigider putin peste 1100 de lei.

Si prin mall-uri au aparut promotiile...e adevarat timide deocamdata. Abia de pe 15 ianuarie incepe oficial perioda de reduceri.

Client: O geaca de la 350 de lei la 200 de lei mi se pare foarte ok

Exista si categoria celor care vaneaza on line. De pilda pe acest site hainele de firma sunt mai ieftine cu pana la 80 de procente acum iar pretul unor ghete a ajuns sa fie acum de doar 10% din cel initial.

VIDEO PROTVPLUS.RO