Viteza a fost un blestem pentru 2 soferi! Au murit in accidente de masina

Ultima actualizare: 23-08-2012 15:36

Sa fii sofer s-a dovedit sambata noapte un blestem pentru doi barbati, unul din Bucuresti si unul din judetul Bacau. Ambii au murit in accidentele de masina pe care le-au provocat, potrivit politistilor pentru ca aveau viteza.

Cu greu isi mai poate da seama cineva ca mormanul de fiare din imagine a fost, pana nu demult, un autoturism. Masina a iesit cu viteza dintr-o curba, s-a izbit cu forta de un TIR, si fiind alimentata cu GPL, a explodat. Barbatul aflat la volan, a murit pe loc.

Autotrenul lovit a iesit din decor si s-a rasturnat intr-un sant. Soferul lui, lituanian de origine, a fost dus in stare grava la un spital din Iasi

Si pe soseaua Bucuresti- Alexandria, impactul frontal dintre doua masini a facut victime. Un sofer de 30 de ani a depasit masina din fata si se pare ca viteza l-a dus pe contrasens, unde a lovit un autoturism ce venea spre Capitala. Soferul imprudent a murit dupa cateva ore, la spital si alte 3 persoane

Acul vitezometrului aflat in masina care a facut manevra de depasire a ramas blocat la 120 de km pe ora. Soferul vinovat nu mai poate raspunde insa decat in fata Celui de Sus.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO