Prins in capcana. Un taximetrist a fost batut si jefuit la drumul mare!

Ultima actualizare: 13-08-2012 14:29

A patit-o miercuri noapte un taximetrist din Brasov, care in loc sa preia o comanda asa cum se astepta s-a trezit luat la bataie cu o ranga. N-a mai avut timp nici macar sa ceara ajutor prin statie.


Cand am ajuns in cartierul Stupini am vazut in lumina farurilor doi barbati. Am crezut ca ei sunt si am lasat geamul jos, am oprit. Mi-au deschis usa, m-au tras jos, mi-au dat cu o ranga, mi-au fracturat piciorul stang, mi-au dat si in piciorul drept, dar nu s-a fracturat si cu ceva metalic.
Victima
Taximetristul le-a povestit politistilor ca pe unul dintre agresori l-a mai vazut. In urma cu cateva seri l-a dus cu taxiul si au facut schimb de numere de telefon.

Tanarul a dat de inteles ca va avea nevoie des de taxi. Asa se face ca victima a primit comada cursei direct pe telefonul personal, nu prin dispecerat.

Chemat pe o strada de la marginea orasului, soferul s-a trezit de fapt atras intr-o cursa. La adapostul intunericului, intr-o zona izolata, a fost victima usoara pentru cei doi talhari.

Barbatul a lesinat in urma loviturilor si asa l-a gasit un trecator. Ingrozit, omul a cerut ajutor la 112, iar ranitul a fost dus cu o ambulanta la spital.

Medicii spun ca va mai trece ceva vreme pana cand barbatul se va putea intoarce la serviciu. Se considera totusi norocos ca talharii nu l-au pradat chiar de toti banii.

Politistii incearca acum sa dea de urma celor doi agresori, dar din partea taximetristului au doar o descriere vaga. Isi aminteste doar ca erau tineri si purtau amandoi geci de fas.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO