Victorie incredibila! Lucian Bute l-a invins prin KO pe Andrade

Ultima actualizare: 07-10-2012 11:02

Domnul "Knock Out", cum a fost supranumit boxerul roman Lucian Bute, loveste din nou. Pugilistul si-a pastrat titlul de campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, dupa ce l-a doborat la podea de doua ori, pe mexicanul Librado Andrade.

Adversarul n-a rezistat decat patru runde in ringul de la Quebec. Emotiile cele m-ai mari n-au fost insa la Quebec, unde a avut loc meciul, ci la Pechea, Galati, localitatea Natala a Pugilistului.

Familia lui Lucian n-a inchis un ochi toata noaptea, iar la 6 si jumatate dimineata a dat adunarea in fata televizorului. Singura care n-a rezistat sa se uite la meci, a fost mama boxerului.

Toata lumea a rasuflat insa usurata cand l-au vazut pe mexicanul Librado Andrade la pamant. Lucian si-a doborat adversarul de doua ori. Prima data cu un croseu de stanga executat ca la carte, care a mutat din loc maxilarul mexicanului. Lovitura de gratie a fost insa un upercut de stanga direct in ficatul adversarului, in urma caruia Andrade si-a pierdut suflul si a ingenuncheat pur si simplu de durere.

Pe tot parcursul confruntarii Lucian a avut publicul de partea sa. Desi totul s-a intamplat in Canada, in sala erau prezenti mii de conationali. Meciul a fost unul al revansei. Lucian Bute a vrut sa dovedeasca faptul ca victoria de anul trecut de la Montreal, tot impotriva lui. Andrade, desi contestata a fost cat se poate de meritata.

La conferinta de presa de dupa meci, Andrade a izbucnit in plans in timp ce vorbea despre infrangerea suferita.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO