Victima: M-a impuscat doar pentru ca sunt tigan. Ce spune agresorul

Ultima actualizare: 28-10-2012 04:23

Simplul motiv ca este de etnie roma i-a adus un glont unui barbat de 30 de ani din Botosani care sustine ca patronul unui bar l-a atacat din acest motiv. A tras intr-adevar de doua ori in directia lui si l-a nimerit o data in mana.

Totul s-a intamplat marti seara intr-un bar din Botosani unde barbatul de 30 de ani sa afla la o masa. El spune ca, din senin, patronul localului a venit la el si i-a spus ca il va impusca pentru ca este tigan.

De cealalta parte, agresorul povesteste ca si-a adus aminte de fapt ca barbatul i-a inselat un amic, vanzandu-i un telefon defect. A vrut sa-i reproseze asta, dar atunci omul ar fi devenit violent. Abia atunci ar fi scos el pistoul cu gloante de cauciuc si a tras doua focuri.

Varianta victimei este sustinuta de rudele sale, dar si de vecini. Toti oamenii din zona recunosc de altfel ca patronul barului are porniri xenofobe.

Patronul barului a refuzat sa faca vreo declaratie. A spus doar ca s-a saturat de problemele pe care le are din cauza romilor din zona. Politistii nu au fost insa de partea lui. Au stabilit ca avea o alcoolemie de aproape unu si si-a folosit arma ilegal. Omul este cercetat acum pentru port si uz fara drept de arma neletala.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO