Un preot si familia sa, secerati intr-un accident produs de alt preot

Ultima actualizare: 30-10-2012 01:35

UPDATE: Sa nu minti si sa nu ucizi. Doua dintre cele zece porunci au fost incalcate de un preot din Targoviste, care s-a urcat baut la volan, a ucis un alt parinte, pe preoteasa, dar si pe fiica lor de 15 ani si apoi a incercat sa ascunda totul.

Cel vinovat a rugat o tanara pe care o avea ca pasagera in masina sa depuna marturie ca ea conducea. Politistii si-au dat seama ca este ceva necurat. De-abia astazi, la mai bine de 12 ore de la accident, preotul, in varsta de 27 de ani, s-a spovedit in fata anchetatorilor.

S-a urcat baut la volanul masinii alaturi de un cuplu de prieteni. Analizele au indicat o alcoolemie de 0,84 in aerul expirat.

Peste toate, avea viteza mare in momentul impactului cu autoturismul in care celalalt parinte, impreuna cu familia, se pregatea sa vireze spre o parcare.

La rugamintile preotului care consumase alcool, o tanara de 23 de ani - pasagera - a spus initial ca ea a fost la volan in acele clipe.

Familia distrusa pornise la un drum important - duhovnicul Nicolae plecase impreuna cu sotia si fiica de acasa spre scoala fetei. Dascalii ii asteptau cu vestea buna ca eleva va merge la o olimpiada nationala.

In satul unde locuia si slujea parintele, enoriasii au primit vestea cu amaraciune. Celalalt copil al cuplului, un baiat de 12 ani, a ramas singur pe lume. Preotul acuzat de ucidere din culpa risca pana la 20 de ani de temnita.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO