Un cleste aruncat la intamplare a bagat in coma un copil de doi ani!

Ultima actualizare: 29-09-2012 12:55

Eforturi supraomenesti fac medicii din Timis, care lupta cu inversunare pentru a mentine in viata un baietel de doi ani, victima a unui accident stupid.

Baiatul se juca impreuna cu fratii sai in curtea casei parintilor. Nu departe de ei, un vecin se chinuia sa lege cainele in lant. S-a intors brusc si a aruncat la intamplare un cleste, dar ghinionul a facut ca unealta de fier sa-l loveasca pe copil in cap.

Baietelul s-a prabusit ca secerat. Alarmat de strigatele disperate ale rudelor, un vecin a sarit in ajutor. Tanarul a luat in brate copilul si s-a dus in graba la primarie, unde a chemat ambulanta.

Parintii nu se aflau acasa cand s-a produs tragedia. Cand au aflat vestea cumplita, au venit intr-un suflet la spital.

Copilul este internat la terapie intensiva. Medicii spun ca are un hematom la cap, si este in coma de gradul 1. Ei sunt, in continuare sceptici cu privire la sansele lui de supravietuire.

Tanarul de 17 ani care l-a lovit accidental spune ca nu-si putea inchipui ca se va produce o asemenea tragedie. Adolescentul se chinuia sa stranga cu clestele o sarma la lantul cainelui si sustine ca a aruncat la intamplare unealta, fara sa vada ca baietelul se juca in apropierea lui.

Dupa incident, tanarul a fost dus la sectia de politie, pentru a da declaratii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO