Ultimele momente din viata Madalinei Manole

Ultima actualizare: 05-10-2012 17:57

Nimic nu anunta tragedia care avea sa se intample. Seara de marti spre miercuri se derula sub tiparele normalitatii, care insa ascundea in ea - asemenea unui iceberg - o drama si o durere pe care numai moartea l-ar fi putut opri.

Vezi aici ultimele momente din viata Madalinei Manole.

Spre sfarsitul serii, impreuna cu sotul ei, Madalina a mers la cumparaturi intr-un hipermarket. Se pregateau pentru ziua de nastere a cantaretei. Cei doi au ajuns acasa, iar la miezul noptii Petru a felicitat-o: tocmai implinise 43 de ani.

Repetitii, cumparaturi, urari - Madalina se purta in acest final ca si cum viata si-ar fi reluat cursul firesc de dimineata. Nimeni nu stie si nici nu va sti vreodata daca se hotarase deja sa moara sau pur si simplu a cedat in cursul noptii.

Tarziu, cei doi soti au mers la culcare si dupa cateva zeci de minute, timp in care probabil nu a adormit, artista a coborat la parterul casei si a intrat in camera de baie, unde avea flaconul cu substanta toxica.

Era undeva in jurul orei 2 si jumatate. Cateva ore dupa, Petru s-a trezit, si a inceput sa o caute. A coborat si el de la etajul unde se afla dormitorul si a gasit-o fara suflare, cazuta pe podea, pe holul de langa baie. Dara de sange - spun procurorii si legistii - arata ca in cadere s-a lovit la cap de tocul usii.

Petru a chemat ambulanta. Medicii au incercat mai multe manevre. Era insa prea tarziu pentru Madalina Manole.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO