Ucisa in propria casa, dupa ce a marturisit ca-i e frica sa stea singura


Ultimul update: Luni 30 Aprilie 2012 21:05
Data publicarii: Miercuri 05 Ianuarie 2011 00:00
Categorie: Stiri actuale

O batrana de 71 de ani din judetul Bistrita Nasaud a fost atacata si ucisa cu bestialitate in propria casa, iar acum, toata suflarea satului si politistii se intreaba cine a avut inima sa-i curme zilele si, mai ales, de ce, pentru ca nu pare a fi un jaf.

Victima a avut, parca, un presentiment, fiindca le-a spus rudelor chiar de curand ca ii este frica sa doarma noaptea singura, mai ales ca e o biata vaduva bolnava si lipsita de aparare.

Crima a fost descoperita de niste vecine, mirate peste poate ca batrana, pe care o stiau foarte credincioasa, nu ii deschide preotului care venise cu Iordanul. Au intrat in curte si au vazut usa de la intrare intredeschisa. In casa, le asteptau imagini cumplite: peretii erau plini de sange, iar batrana zacea zdrobita pe pat, acoperita cu o patura. Imediat, locul a fost impanzit de criminalisti.

Localnicii se intreaba cine ar fi putut comite o asemenea faradelege, mai ales ca toata lumea din sat stia ca batrana avea o pensie de nimic, de nici 300 de lei, si ca nu tinea bani in casa.

Legistii banuiesc ca femeia ar fi fost ucisa in noaptea de 3 spre 4 ianuarie, iar atacatorul a intrat in casa batranei pe o fereastra. Ciudat este insa ca locuinta nu a fost ravasita si la prima vedere nu pare sa lipseasca nimic dinauntru.

O femeie de 58 de ani, violata si omorata in bataie de 4 baieti minori
Femeia din Arad ucisa de fostul sot era exploatata sexual de acesta
Pentru cateva bijuterii, o batrana din Bucuresti a fost ucisa cu o veioza
VIDEO PROTVPLUS.RO