Tragedie! 5 oameni au murit dupa ce masina lor s-a ciocnit cu un autocar

Ultima actualizare: 31-08-2012 23:54

UPDATE: O fractiune de secunda a fost indeajuns pentru ca moartea sa loveasca neiertator. Cinic oameni s-au stins duminica noapte, la Ganeasa, in Ilfov, dupa ce, cu un gest sinucigas, soferul unei Dacii a intors brusc in fata unui autocar.

Ce a urmat este greu de descris in cuvinte si aproape de neprivit.

Drumul mortii a fost blocat duminica noapte de echipajele de interventie. Medicii insa au inghetat cand au vazut masina facuta terci. Pentru 4 dintre suflete goana lor intr-acolo a fost inutila.

Au preluat doar un copilas de 8 ani, care inca respira, si au incercat sa faca o minune pentru o tanara de 20 de ani intinsa pe iarba. Lupta cu destinul a durat 45 de minute pe ceas. Fata n-a mai apucat sa ajunga la spital.

In paralel, pompierii de la descarcerare au incercat sa-i traga pe cei 4 barbati prinsi in caroseria turtita. Apoi a venit vestea ca de fapt niciunul nu mai misca.

In stare de soc, soferul autocarului a repetat obsesiv ca el nu are nicio vina. A facut tot ce i-a stat in puteri ca sa evite impactul.

La randul lor politistii au vrut sa inteleaga ce a fost totusi in mintea celui care conducea Dacia. Dupa masuratori, fotografii si probe le-a fost limpede ce s-a intamplat.

In final s-a intocmit si un dosar penal pentru omor din culpa. Vinovatul nu mai poate fi tras la raspundere pe lumea aceasta. S-a dus odata cu toti ai sai.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO