Tanarul care a lovit o bona si un copil pe zebra era hot de masini

Ultima actualizare: 19-08-2012 02:40

Dupa ce 24 de ore a negat totul, tanarul de 17 ani acuzat ca a spulberat, luni, pe o trecere de pietoni din Iasi o bona si caruciorul in care era un copilas, a recunoscut ca el era la volan.

Anchetatorii au aflat ca a mai furat alte doua masini in afara celei cu care a comis accidentul. Se plimba pana epuiza carburantul din rezervor, apoi alimenta la benzinarii si fugea fara sa plateasca.

Adolescentul de 17 ani care a lovit pe trecerea de pietoni bona si era sa omoare copilul din carucior nu s-a mai oprit din povestit atunci cand s-a hotarat sa vorbeasca.

Lunea trecuta s-a dus la Roman si, sub pretextul ca vrea sa cumpere o masina, i-a cerut proprietarului sa-l lase sa o testeze. A fugit cu ea si a abandonat-o, dupa ce a lovit-o de un copac, la aproape 90 de kilometri distanta. Cateva zile mai tarziu, fura o alta, cu care se plimba pana se plictiseste. Iar la sfarsitul saptamanii, sparge un autoturism din Falticeni, cel cu care face accidentul de pe trecerea de pietoni.

Baiatul de 17 ani are acum probleme serioase. Pentru tot ce a facut, tanarul risca sapte ani de inchisoare, jumatate din pedeapsa pentru ca este minor.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO