Tanar inghitit de ape si sute de gospodarii inundate, in mai multe judete

Ultima actualizare: 01-04-2012 01:56

Puternice inundatii s-au produs in Covasna, Dambovita, Braila si Prahova, unde sute de oameni se plang ca apele le-au invadat gospodariile si le-au distrus recoltele.
 

La Suceava apele furioase l-au inghitit un tanar cu tot cu caruta. Traversa raul Moldova, dar n-a mai ajuns viu la mal.

Raul Moldova, umflat de o viitura puternica venita de pe versanti, l-a furat pe bietul om. Tanarul de 20 de ani era intr-o caruta impreuna cu un adolescent. Incerca sa treaca prin apa care de obicei nu are mai mult de 20 de cm. Luni insa masura peste un metru.

Cei doi s-au zbatut in valtoare, dar numai baiatul de 17 ani a ajuns la mal.

600 de familii sunt rupte de lume in comuna Valeni, din Dambovita.

O viitura puternica a distrus mai multe drumuri comunale, din mai multe sate, izolandu-i pe oameni de restul localitatii.

Parea ca sfarsitul lumii este tot mai aproape si dupa ce o alta viitura s-a napusitit peste satenii din Cerasu, Prahova. A luat cu ea animale, masini, garduri, grajduri, poduri si a rupt drumuri. 1000 de oameni sunt izolati.

Ca o masura de precautie medicii vor sa vaccineze populatia din aceasta zona.

Din pacate, codul galben de ploi torentiale si grindina a fost prelungit pana marti seara pentru 22 de judete din nordul si centrul Romaniei. Luni a fost emisa si o avertizare de inundatii, pe rauri din 21 de judete, din aceleasi zone ale tarii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO