SOCANT! O fetita de 3 ani a murit intr-o banca, strivita de un dulap!

04-07-2009 00:00

A stat timpul sambata, la Oradea, unde in urma unei intamplari infioratoare s-a oprit si inima unei fetite de 3 ani.

Copila intrase impreuna cu mama ei in sediul unei banci, cand o etajera masiva, folosita pentru pliantele publicitare, s-a prabusit peste ea si a facut-o praf.

Laura era deja in coma cand au ajuns medicii de la SMURD. Acestia au resuscitat-o de sase ori numai in drumul spre spital. Dar, din pacate, fetita a murit.

Laura abia implinise trei ani luna trecuta. Era o fetita zglobie. Si sambata dimineata era fericita ca mama ei a luat-o la plimbare in oras, impreuna cu surioara mai mare.

Mama copilei este in stare de soc.

Politistii si procurorii i-au audiat pe angajatii bancii, dar si clientii care erau acolo in acel moment cumplit. Asteapta acum si parerea inspectorilor in constructii, care ar trebui sa stabileasca daca panoul era montat conform instructiunilor producatorului, dar si daca piesa de mobilier trebuia sau nu sa fie ancorata de perete.

Cert este ca blocul din lemn, cu rafturi, era fixat pe podea, cu un suport special, metalic. Anchetatorii cred ca sunt foarte multe intrebari fara raspuns acum si ca abia in cateva zile se vor putea pronunta daca cineva poate fi tras la raspundere sau nu. Intre timp, tatal fetitei, care lucreaza de 4 ani in Statele Unite ale Americii in constructii, a fost chemat sa vina acasa de urgenta.

Tags: accidente,


VIDEO PROTVPLUS.RO