Sinucidere. Verdictul in cazul artistului german gasit mort

Ultima actualizare: 26-04-2012 22:18

Astfel se inchide dosarul mortii artistului german, gasit intr-o balta de singe in locuinta sa din Arad. Procurorii au stat de vorba cu fosta iubita a victimei, insa tot n-au reusit sa afle ce l-ar fi putut impinge la un asemenea gest.

Ansgar Heilig era un spirit sensibil, declara proprietarul care i-a inchiriat apartamentul. Traia boem, cum le sta bine artistilor. Dormea doar pe o saltea si nu avea prea multe lucruri in afara de carti, tablouri si pensule.

Artistul neamt a lasat in urma sa o pictura extraordinara pe un perete intreg, pentru care a cerut inainte aprobarea proprietarului. Insa probabil cea mai nobila dintre operele sale ramane ajutorul oferit copiilor cu dizabilitati, pe care ii invata sa picteze.

Nimeni nu stie ce motiv ar fi avut tanarul sa-si ia viata. Fosta lui iubita le-a declarat procurorilor ca s-au despartit in urma cu un an, si ca nu se poate gandi la vreun motiv care sa aiba legatura cu relatia lor. Anchetatorii cred ca barbatul era deprimat, insa din pacate acesta nu a lasat vreun bilet de adio care sa-i lamureasca.

Artistul se stabilise de cinci ani in zona Aradului si inca de la inceput si-a oferit ajutorul unei asociatii care sprijina copiii cu dizabilitati. Trupul sau a fost gasit fara suflare duminica dimineata dupa ce inca de vineri nimeni nu mai stia nimic de el.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO