Sinistru! Au murit in drum spre o inmormantare: s-au inecat in Siret

Ultima actualizare: 08-05-2012 20:32

Siretul inghetat a fost o capcana mortala pentru doi frati din judetul Bacau, care au incercat sa treaca raul cu caruta. Voiau sa scurteze drumul spre satul vecin, unde mergeau la inmormantarea unui unchi, dar soarta lor a fost sa nu mai iasa la mal.

Desi pana acum trupurile lor nu au fost gasite si nici un martor nu i-a vazut disparand sub apa, toate indiciile anchetatorilor arata ca nu ar mai fi sanse sa fie teferi.

Nimeni nu a mai putut lua legatura cu cei doi frati de 21, respectiv 25 de ani de miercuri, de cand au plecat de-acasa. Rudele sunt convinse ca baietii au murit, dupa ce gheata subtire de pe Siret s-a rupt sub greutatea carutei.

Angajatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta i-au cautat pe cei doi toata noaptea, in ciuda pericolului la care s-au expus si ei.

Pompierii au gasit abia joi dimineata locul in care gheata s-a rupt sub greutatea carutei celor doi frati. In apropiere erau si cateva mucuri de tigari, ceea ce arata ca, cel mai probabil, drama s-a produs atunci cand tinerii s-au oprit sa fumeze, de-a lungul celor doi kilometri pe care ii aveau de trecut peste rau.

Anchetatorii n-au dubii ca barbatii s-au inecat, judecand dupa urmele gasite, dupa faptul ca telefoanele lor sunt inchise si dupa convingerea rudelor ca tinerii n-ar fi putut sa plece in alta parte fara sa anunte.

Pompierii au oprit deocamdata cautarile, din cauza pericolului la care se expun pe raul inghetat. Probabil raul va scoate la un moment dat trupurile neinsufletite la surpafata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO