Moni a sarit calul putere! A dat o tura cu 121 km/h, prin centrul Capitalei

Ultima actualizare: 03-11-2012 15:32
Moni a sarit calul putere! A dat o tura cu 121 km/...
Moni a sarit calul putere! A dat o tura cu 121 km/...

Monica Columbeanu are probleme cu politia. Tanara nevasta de miliardar a fost prinsa in timp ce alerga prin centrul Bucurestiului, cu 120 de kilometri la ora.

 

"De vina nu sunt eu", spune doamna Columbeanu, cu seninatate. Si are dreptate femeia, din moment ce masina pe care o conducea prinde viteza in 5 secunde. Practic, fiind atat de iute, a fortat-o sa incalce regulamentul.

Cu dovada in buzunar pentru urmatoarele doua saptamani, Monica nu are, teoretic, de ce sa isi faca griji. In plus, sotul i-a pus la dispozitie nu unul, ci doi soferi.

Monica a cam apasat pedala de acceleratie miercuri seara, pe strada Lascar Catargiu, din sectorul 1.

Avand in vedere ca am luat 10 la licenta si am intrat la master prima pe tara, n-am cum sa nu fiu in stare sa raspund la un test de 15 intrebari, realizat de Politia Romana.
Monica Columbeanu
Potrivit politistilor, Monica Columbeanu a fost inregistrata de aparatul radar cu 121 kilometri la ora. A primit pe loc o amenda de 540 de lei, dupa care i s-a comunicat ca in urmatoarele 90 de zile o sa fie pieton. Sau nu.

Ultimul dintre soferi a primit cu bucurie vestea ca de-acum inainte o sa fie ingerul pazitor al doamnei Columbeanu. Omul are bune maniere si a facut si scoala de dans, in sensul ca a dansat in rigul visurilor pentru o cauza nobila, cu Claudia Cream.

Chipesul Adrian vine in urma lui Voicu Panzar, poreclit si Ricky Martin. Acesta din urma a renuntat la slujba de sofer ca sa fie manechin in trupa lui Catalin Botezatu.

Revenind la intimplarea de miercuri aflam ca Monica Columbeanu are permis de 4 ani si spune ca acum a gresit pentru prima oara. Vrea sa depuna oricum o cerere de reevaluare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO