Si-a abandonat fetita de 8 luni in bratele iubitului!

Ultima actualizare: 07-10-2012 22:54

O fetita de 8 luni a ramas singura pe lume, dupa ca mama ei, o tanara de 24 de ani din Bistrita Nasaud, a pus-o in bratele iubitului ei si dusa a fost.

 

Omul, care nu este tatal copilului, si-a dat seama ca femeia nu se mai intoarce si s-a prezentat cu tot cu copil la politie.

Iubitul mamei le-a povestit politistilor ca femeia a stat cu el doar doua saptamani. Nu i-a spus nici cine este tatal copilului si nici nu l-a avertizat ca vrea sa scape de fetita. I-a spus ca merge in Gherla, orasul ei natal, sa obtina banii de alocatie.

Dupa cateva ore, i-a telefonat insa si i-a spus ca nu se mai intoarce si sa faca ce crede de cuviinta cu bebelusul. Tanarul a fugit intr-un suflet cu fetita la postul de politie si le-a pus-o in brate oamenilor legii. Acestia au hranit-o, au imbracat-o, apoi au luat legatura cu  reprezentantii Directiei pentru Protectia Copilului.

Intre timp, o cauta pe mama ei, iar cand va fi gasita, tanara va fi acuzata de abandon. Cat despre fetita, aceasta va ajunge, cel mai probabil, in grija unui asistent maternal.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO