Si-a aruncat copilul intr-o gradina pentru ca a parasit-o iubitul

Dată publicare: 02-12-2009 00:00
Dată actualizare: 06-04-2012 21:30


O tanara din Botosani s-a suparat atat de tare ca prietenul ei a lasat-o balta incat si-a aruncat fetita de numai un an in curtea viitoarei sale soacre.

Tatal copilului a mers intr-un suflet la spital cand a auzit ce s-a intamplat. Le-a povesit medicilor ca femeia a vrut probabil sa-l pedepseasca chiar de ziua lui. Si l-a si anuntat ca o va face. Inainte sa arunce copilul in gradina, tanara i-a trimis un mesaj pe telefonul mobil. Il anunta ca i-a pregatit un cadou atat de special incat nu va mai fi niciodata fericit.

Din ce povesteste chiar el, certurile dintre ei erau destul de dese. Iubita lui ii reprosa mereu ca lipseste prea mult de acasa, chiar daca el se apara si spune ca incerca doar sa-si gaseasca de lucru.

Timp de o saptamana, copila va mai ramane in spital. Intre timp, cazul este anchetat Directia pentru Copilului. Asistentii vor hotari si daca bebelusul mai poate sau nu sa se intoarca in grija mamei.

Oricum femeia nu este de gasit de cateva zile. Cum nici tatal fetitei nu are posibilitatea sa o creasca singur, cel mai probabil, ea va ajunge intr-un centru de plasament.

Tags: abandonuri,


VIDEO PROTVPLUS.RO