Sfarsit cumplit! A murit inecat dupa ce s-a incurcat in plasele de pescuit

Ultima actualizare: 02-09-2012 20:29

UPDATE: Un scafandru amator din Onesti, care a participat la nenumarate actiuni de cautare cot la cot cu autoritatile si care i-a invatat meserie pe multi, a murit in chinuri in adancurile pe care le-a iubit mereu.

Barbatul, in varsta de 59 de ani, a ramas prins in plasele aruncate ilegal de braconieri, intr-un lac de acumulare. Intrase sa se antreneze, desi stia bine ca in acea zona - una extrem de cautata pentru scufundari - este interzis inotul.

Un profesionist desavarsit, spun toti cei care l-au cunoscut pe Aurel. Desi era doar scafandru amator, de 30 de ani facea scufundari si le facea cu multa pasiune. Insotit de sotie si un cuplu de prieteni, a mers in zona lacului de acumulare si a intrat in mijlocul apei. Dupa o ora in care nu a mai dat niciun semn, insotitorii au intrat in panica si au format 112.

Pompierii au asteptat sa se lumineze pentru a-l cauta. I-au gasit trupul prins in plasele de pescuit. Captiv, scafandrul a incercat din rasputeri sa iasa la suprafata. Lupta cu sfarsitul a dus-o pana la ultima suflare. S-a chinuit sa iasa pana in momentul in care i s-a terminat oxigenul din tub. Echipamentul greu l-a tinut la fundul apei.

Trupul barbatului a fost scos din adancuri chiar de cei care au invatat meserie de la el.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO