Se antrenau pentru situatii de urgenta si s-au ales cu primaria in flacari

Ultima actualizare: 02-05-2012 21:03

Nu este pentru ce te pregatesti, ci ce se nimereste, trebuie sa-si fi spus buzoienii din comuna Valcele, care se antrenau pentru interventie in caz de cutremur cand le-a luat foc primaria.


Oamenii au auzit cand s-a strigat ca arde institutia, dar multi au crezut ca este tot o simulare. Abia cand au vazut fumul si-au dat seama ca incendiul e pe bune si au sarit sa-l stinga inainte sa le arda primaria din temelii. Cand a izbucnit incendiul, primarul comunei se afla in birou. A iesit repede, ce-i drept, putin afumat.

Deci au plecat functionarii publici la patru, noi la patru si un sfert ne-am trezit cu focul. Culmea este ca am avut si o alarma si un exercitiu de alarma de cutremur, cu ISU Buzau. La 16.15- 16.20 arde primaria
Nicu Smochina primar Valcelele
Focul a izbucnit intr-o incapere in care se afla o statie de radioficare. Responsabilul nu era insa la serviciu, dar se jura ca nu ar fi avut de la ce sa izbucneasca un incendiu.

De la acoperis, flacarile s-au extins si la doua dintre birouri. De teama sa nu arda arhiva, satenii au sarit cu mic cu mare sa scoata documentele afara. Doar interventia rapida a pompierilor, care au sosit cu patru autospeciale, a facut ca primaria din Valcelele sa nu fie inghitita de foc.

Pompierii si politistii urmeaza sa stabileasca acum cauza incendiului. Primarul este hotarat si el sa faca lumina in acest caz, ca sa-i puna pe vinovati sa plateasca pagubele.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO