Scandaluri intr-un spital de boli psihice din Lugoj. Bataile se tin lant!


Ultimul update: Sambata 23 Iunie 2012 01:34
Data publicarii: Miercuri 19 Noiembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri actuale

Numai in ultimele zile, zece pacienti cu varste intre 14 si 21 de ani au ajuns la spital, cu vanatai si rani pe tot corpul.


Ei stiu ca trebuie sa isi ia medicamentatia necesara, pe care le-o asiguram, dar unii dintre ei refuza, noi nu avem cum sa ii fortam, mai ales ca unii dintre ei sunt mari si puternici. Devin agresivi si scapa de cub control.
Smaranda Marcu, purtator de cuvant Directia pentru Protectia Copilului Timis
Se pare ca devin violenti pentru ca refuza sa isi ia medicamentele, asa ca ajung sa se ia la bataie si provoaca scandaluri, pe care cadrele medicale nu le mai pot controla. 

Ultimul incident violent s-a petrecut marti seara, cand o fata de 17 ani si un baiat de 21 au ajuns la spital, cu dureri si urme de lovituri. Tanarul le-a povestit medicilor ca in centru se petrec scene violente mai tot timpul si ajung sa se snopeasca unul pe altul in bataie. 

Medicii de la Ambulanta spun ca nu o data au fost chemati sa duca tinerii raniti la spital. Angajatii centrului cheama politia la  fiecare bataie, pentru ca altfel nu ii pot controla pe tineri.

In centrul din Lugoj, sunt internati in acest moment 56 de tineri, care sunt supravegheati, pe o tura, de sase angajati, majoritatea femei.

Incident sangeros in Capitala. Actorul principal, un bolnav psihic
Bolnavii psihic, liberi pe strada! Nu mai sunt locuri in spitale
VIDEO PROTVPLUS.RO