5 oameni au fost arsi de trasnet, iar zeci de localitati au ramas in bezna

Dată publicare: 17-06-2010 00:00
Dată actualizare: 02-11-2012 02:50


UPDATE: In plus,  mai multe sosele au fost rupte de lume si zeci de masini au fost distruse. Sunt urmarile unei singure nopti, in care furtunile au strabatut de la un capat la altul tot sudul tarii.

Rafalele de vant au fost atat de puternice incat muritorii pur si simplu s-au temut ca vor fi luati pe sus, cu tot cu locuinte.

Dupa inca o zi torida, a 4-a cu peste 30 de grade, - in Craiova s-a pornit potopul. A plouat atat de tare incat strazile aratau ca niste canale navigabile dupa doar cateva minute.

Furtuna a smult acoperisul unui bloc si din toate partile au cazut bucati mari de lemn si tabla. Constructia fusese ridicata fara autorizatie.

Cei cinci oameni  arsi de trasnet din Targu Jiu au trecut razant pe langa moarte. Erau pe un camp de la marginea orasului si n-au avut unde sa se ascunda de trasnet.

Si la Pitesti multi au adormit cu frica din cauza tunetelor asurzitoare. Pe strazi au curs suvoaie.

Pericol urias si in Dambovita. Un copac care avea aproape 100 de ani s-a prabusit peste o casa in care dormeau o femeie de 55 de ani si nepoatele ei, doua fetite de 10 si 13 ani. Acoperisul a fost distrus intr-o fractiune de secunda.

Copilele au fost duse la vecini iar bunica lor a facut noapte alba de groaza ca locuinta se va prabusi cu totul.
 

 

 

Tags: meteo, furtuni,


VIDEO PROTVPLUS.RO