S-a crezut pilot de avion si a ramas fara permis pentru opt luni!

Ultima actualizare: 18-10-2012 03:59

Ce viteza mai prind soferii nelinistiti pe drumurile ciuruite? 200 la ora, o cifra rotunda ce i-a adus autorului, un domn din Bucuresti, o pedeapsa pe masura: va sta opt luni departe de volan, pentru ca politistii din Arad l-au prins "zburand".

N-a vrut sa opreasca la semnul lor, asa ca agentii au blocat soseaua, dupa o urmarire de zece kilometri.

Radarul mobil al politiei l-a surprins pe sofer circuland cu viteza ametitoare, asa ca oamenii legii au pornit girofarurile si i-au facut semn sa opreasca.

In zadar, caci barbatul a continuat sa goneasca, ba chiar a facut o depasire pe linie continua. Politistii si-au chemat colegii prin statie, iar acestia l-au blocat pe vitezoman la intrarea in Arad.

Barbatul a jurat ca nu stia ca pe el il urmareste masina politiei. Le-a spus agentilor ca si-a luat permisul in Italia, dar ca nu-l are la el.

Politistii romani urmeaza sa ia legatura cu colegii lor din peninsula, pentru a verifica spusele soferului. Intre timp, el a fost amendat cu aproape 3.200 de lei si va ramane pieton pentru opt luni. Daca se va dovedi ca de fapt nu are permis, barbatul risca sa ajunga la puscarie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO