Rasturnari, intrari pe contrasens, masina in casa. Accidente de Romania

Ultima actualizare: 10-10-2012 03:39

Un drum cu masina spre un hipermarket la cumparaturi s-a transformat intr-o aventura neplacuta si periculoasa pentru un tanar din Bucuresti si cele trei fete care l-au insotit.

 

Intr-o intersectie, de pe bulevardul Theodor Palady, soferul a facut o manevra neinspirata in urma careia a pus masina cu rotile in sus.

"Autobuzul facea stanga, el probabil s-a speriat si a intrat in bordura de la scuar, se circula si cu viteza pe aici, nu vazut scuarul", a declarat unul dintre martori.

Una dintre fete a ajuns la spital cu rani usoare. Soferul avea permis de un an de zile.

Ghinion si pentru un barbat de 36 de ani din Dambovita, care aseara, pe DN 72, a intrat cu masina pe contrasens si a izbit un camion incarcat cu ciment. I s-a facut, se pare, rau la volan.


"Am vazut ca vine spre mine, am tras dreapta cat am putut sa nu ma rastorn si n-am putut sa-l evit. A intrat frontal, pe constrasens", a declarat soferul camionului.

Soferul autoturismului a fost ranit usor in urma impactului. O ambulanta l-a preluat si l-a dus la spital, unde medicii i-au facut mai multe investigatii.

Tot in Dambovita, un sofer de 20 de ani a dat cu masina intr-un pom, de unde a ricosat intr-o teava de gaze si in cele din urma s-a oprit in portile casei unui localnic. Gazele in zona au fost oprite pana cand o echipa de la o firma specializata va repara teava. Soferul grabit va fi cercetat pentru distrugere.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO