Show cu o soferita beata moarta si cu halucinogene in poseta! VEZI VIDEO!

Ultima actualizare: 08-10-2012 12:08
Beata si posibil drogata a sarit la bataie la poli...
Show cu o soferita beata moarta si cu halucinogene...

Intamplare de pomina la Pitesti, cu o tanara ametita rau in rolul principal. Femeia abia isi mai tinea ochii deschisi cand au remarcat-o agentii de la Rutiera. Mergea in zig-zag prin centrul orasului, pierduta in lumea ei.

 

Pana cand o bordura i-a aparut in fata, i-a stricat toata bucuria condusului si le-a dat politistilor sansa sa incerce sa poarte un dialog. Conversatia a degenerat repede si a fost completata cu imbranceli si pumni din partea doamnei.

Femeia parea ca a uitat pasii, asa ca politistii abia au urnit-o pana la spital. Pe primul scaun care i-a iesit in cale a si atipit. Nu s-a lasat insa invinsa cu una cu doua.

Tanara a stat totusi cuminte pana cand asistentele i-au recoltat probe de sange pentru stabilirea alcoolemiei. Apoi, cu ultimele puteri, a incercat sa-l pedepseasca pe agentul care i-a stricat distractia. Cum nu mai avea forta, i-a adormit omului in poala. Ajunsi la sectie, cu chiu cu vai, politistii au trezit-o. Mare greseala!

Pentru ca povestea sa fie stupefianta pina la capat, femeia avea in geanta doua pungute cu ierburi. La analize, s-au dovedit a fi plante aromatice cu efect halucinogen. Oricum si etilotestul a detectat 1,18 miligrame de alcool in aerul expirat.

Dimineata pe trezie, soferita a aflat singura ca nu mai are carnet si este cercetata penal.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO