Principalul suspect in cazul atacului din mall-ul din Cluj a fost prins

Dată publicare: 06-10-2010 00:00
Dată actualizare: 11-08-2012 01:34


Este vorba despre un tanar de 19 ani care face parte dintr-o familie fara probleme financiare. El a amenintat cu cutitul o femeie de 33 de ani si i-a furat 5.000 de euro si masina. Politistii l-au gasit in Dej, orasul lui natal.

Suspectul a facut o greseala care i-a condus pe politisti la el. A vandut telefonul mobil pe care il gasise in geanta victimei, iar aparatul a fost localizat de lucratorii Serviciului de Telecomunicatii Speciale.

Cel care il cumparase le-a spus oamenilor legii de la cine l-a luat. Mai mult, cand au ajuns la el, anchetatorii au gasit asupra lui si cutitul cu care a atacat-o pe tanara, dar si o parte din bani ascunsi in spatele catorva tablouri.

Din cei 5.000 de euro au recuperat insa doar cateva sute. Tanarul a primit ordonanta de retinere pentru 24 de ore si este in arest, la Cluj.

Joi, va fi prezentat in fara magistratilor cu propunere de arestare preventiva. El va fi cercetat pentru talharie. Martea trecuta, a atacat o femeie in parcarea unui mall, apoi a fugit cu autoturismul ei la 50 de kilometri de oras, unde l-a abandonat dupa ce a vazut ca masina politistilor care il urmareau s-a rasturnat intr-un sant.

Tags: talharii, violente,


VIDEO PROTVPLUS.RO