Preotul care a ucis alt parinte si familia acestuia, cercetat in libertate

Dată publicare: 10-03-2011 08:13
Dată actualizare: 29-10-2012 12:20


Preotul care, marti seara, a spulberat masina unui alt om al bisericii, intr-o intersectie din Targoviste, va fi cercetat in stare de libertate. Asa au decis in aceasta dimineata magistratii, dupa ce Florin Cergan a recunoscut ca s-a aflat la volan.

Martorii spun ca mergea cu aproximativ 100 de kilometri pe ora si ca a izbit in plin celalalt autoturism, care semnalizase regulamentar "stanga".

In masina pe care a lovit-o se aflau preotul din Gheboaia, sotia si fiica acestuia, care au murit pe loc. In urma lor, un baietel de 9 ani a ramas singur pe lume.

Preotul Florin Cergan este cercetat pentru omor din culpa si risca pana la 10 ani de inchisoare. In ziua producerii accidentului, el a rugat o tanara pe care o avea ca pasagera in masina sa depuna marturie ca ea conducea, deoarece el cosnumase alcool.

Politistii si-au dat seama ca este ceva necurat. De-abia dupa mai bine de 12 ore de la accident, preotul, in varsta de 27 de ani, s-a spovedit in fata anchetatorilor. Analizele au indicat o alcoolemie de 0,84 in aerul expirat.
 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO