Politist injunghiat in timp ce incerca sa legitimeze un om al strazii!


Ultimul update: Luni 08 Octombrie 2012 08:03
Data publicarii: Luni 19 Aprilie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

Un politist in varsta de 32 de ani din Ploiesti a fost la un pas de moarte dupa ce un individ l-a injunghiat in timpul serviciului. Agresorul este un barbat pe care l-a gasit baut pe strada si a incercat sa il legitimeze.

In loc de buletin, barbatul a scos cutitul si i l-a infipt politstului in piept.Martor la incident a fost si un jandarm impreuna cu care politistul patrula pe strazi. Cei doi l-au gasit pe barbatul de 61 de ani cazut pe caldaram.

L-au ridicat si l-au ajutat sa ajunga acasa. Acolo i-au cerut sa se legitimeze. Omul, in loc sa aduca buletinul, a venit cu cutitul si l-a ranit pe politist. Jandarmul a pus mana pe un spray paralizant si asa a reusit sa-l opreasca pe barbatul care ar fi putut sa faca moarte de om. Victima lui a ajuns in stare grava la spital dar, spun medicii, acum este stabilizata.

Agresorul, in schimb, a fost internat intr-un spital de psihiatrie pentru ca procurorul a cerut expertizarea lui psihologica. Cu coastele sectionate si plamanul perforat, politistul a ajuns direct pe masa de operatie. Atacatorul a fost prezentat parchetului care a dispus internarea sa pentru 15 zile intr-o unitate spitaliceasca urmand sa i se face expertiza psihiatrica pentru a se stabili daca a avut discernamant in momentul atacului.

Agentul sef adjunct Lucian Mihai are 32 de ani si de 11 lucreaza la Sectia 2 din Ploiesti. Daca se constata ca a avut discermanat in momentul atacului, agresorul ar putea sta 12 ani dupa gratii. Este acuzat de tentativa de omor si ultraj.

Barbatul din Galati care si-a injunghiat sotia ar putea fi retinut
Gelozia l-a impins la crima. Si-a injunghiat rivalul de sapte ori!
Si-a injunghiat soacra si sotia insarcinata in cinci luni!
VIDEO PROTVPLUS.RO